Bildilla på YouTube, 2016

Oppdatering, 21-5-2016:

Besøket ligger i rute, selv med få oppdateringer. 800-1000 visninger pr. mnd.

128 020 avspillinger pr. 21-5-16…  Noe som er ok, med utgangspunkt i at vi ikke har hatt tid til å oppdatere med mange videoer. Jeg holder på med å teste ut Drone filming, og vil komme tilbake med mye bil stoff filmet fra Drone… Tester med Drone ligger ute på min egen youtube kanal her:  https://www.youtube.com/channel/UC0y11Ir6KXZHQKJDZ9n-Xuw

 

2016 er her, og vi ser frem mot nye muligheter.

Oppdatert 12/2-2016:  125 312 avspillinger, noe som ligger ca. på rute. Og det er etter at jeg ikke har oppdatert med nye videoer på en god stund.

Planene er der ennå, og man får se hvordan dette utvikler seg når våren er her. 🙂

————————————————————————————————————

Jeg sitter med flere planer, og mann får se hvor langt pengene rekker. Skulle besøkt flere treff / bilshow + skulle laget mange flere videoer selv + skulle besøkt mange flere entusiaster. Og man skulle fått 1 eller 2 veteranbiler på veien selv også. Alt avhenger av pengene. Men noe blir det uansett.

Besøket på YouTube kanaelen har nå stabilisert seg på fra 25 til 50 videoer vist vær dag. Ikke at det er så voldsomt å skryte av, men så har jeg heller ikke hatt mulighet til å oppdatere så ofte som jeg har ønsker. Men 2015 har gitt meg en sterk formening om hva jeg skal satse på i 2016, og det er gull vært i mine øyne  🙂

Oppdatert besøk pr. 01/01/16:  124 205 avspillinger. Noe som er i trådd med hva jeg så for meg i November.

Ta kontakt viss du har en bil / et prosjekt vi kan følge opp i 2016  🙂

Godt Nytt År, og håp om en god sesong i 2016!!!

————————————————————————————————————–

Oppdatert 17/12/15:

  • 123 802 avspillinger
  • Flere abonnenter
  • de som ser på videoene ser stadig litt lengre på videoene.

Disse 3 faktorene er nå viktige i hvordan vi blir oppfattet som en seriøs leverandør til YouTube 🙂

Folket ser også på mange forskjellige videoer, så det er ikke bare noen få som får besøk.

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin

Youtube-bildilla-stor

 

 

362