NYE FORD MONDEO HYBRID STASJONSVOGN

Effektiv og allsidig

NYE FORD MONDEO HYBRID STASJONSVOGN

FORD MONDEO HYBRID

Intelligent hybridteknologi, et smart og stilig interiør, og god plass til hele familien. Med den moderne hybridmotoren, den romslige kupeen og de smarte oppbevaringsløsningene, er Ford Mondeo hybrid stasjonsvogn den perfekte kombinasjonen av effektivitet og allsidighet.

Lavere drivstofforbruk

Mondeo Hybrid kan kjøre korte avstander ved kun å bruke den elektriske motoren. Når batteriet er utladet, eller behovet for kraft er større, starter den responsive 2,0 liters bensinmotoren. Den elektriske motoren støtter bensinmotoren for å maksimere effektiviteten, og sikrer at antall turer til bensinstasjonen reduseres, slik at du sparer penger.

Det beste fra begge verdener

Mondeo Hybrid stasjonsvogn har to kraftkilder: en konvensjonell bensinmotor og en batteridrevet, elektrisk motor. Systemet skifter automatisk mellom drivlinjene, eller bruker en kombinasjon av begge, for å levere en perfekt blanding av kraft og effektivitet. Regenerativ bremsing sender energien som normalt går tapt tilbake for å kunne lade batteriet, noe som gjør systemet enda mer effektivt.

Få en rolig start 

Silent Start i Mondeo Hybrid sikrer en fredelig start på reisen din. Bare trykk på startknappen, så våkner Mondeo øyeblikkelig og lydløst til liv. Den elektriske motoren sikrer også at du starter kjøringen nærmest lydløst.

Praktisk møter effektiv

Takket være sitt smarte design, har Mondeo Hybrid stasjonsvogn plass til det meste. Bagasjerommet har helt flatt gulv som sikrer enkel lasting og lossing av bagasjen din. I tillegg til smarte oppbevaringsløsninger i kupeen, god plass til å både deg og passasjerene dine og de velkjente og anerkjente kjøreegenskapene, er Mondeo Hybrid stasjonsvogn både praktisk, morsom å kjøre – og i tillegg pen å se på.  

577