Fredric Aasbø drift show

TOYOTA ROADSHOW 2019 i Trondheim!

Møt driftekongen Fredric Aasbø og hans spesialbygde Toyota GT86, med ca 1000 hk på en god dag.
Fredric Aasbø, viste frem sine bil kontroll, på en meget liten bane, på parkeringsplassen til Toyota Bilia i Trondheim, i forbindelse med Toyota Road show 2019. Det vi også fikk sett den nye Toyota Supra MKV eller A90, som noen kalder den. Eller Toyota BMWen som noen andre kalder den…

Fredric Aasbø, har drevet med Isbanekjøring, og derfra gått videre som Proff drifter i verdenseliten.
Han ble Formula Drift Champion, alt i 2015. Og har ligget i topp skiktet i verden siden da.
«He now competes in the Formula Drift Championship. In 2015, he became the Formula Drift World Champion. He also holds claim to the most wins of any driver in series history (as of April, 2019). He finished runner-up in the 2016, 2017 and 2018 championship chases.»

Fredric Aasbø, er Toyota Ambasadør på verdensbasis, og var med da den Nye Toyota Supraen ble vist frem for presse og bloggere, første gang.

Fredric Aasbø, kjøre i dag en drift rigga GT86, med motor fra Supra MKIV. Altså en 2jz, som i utgangspunktet hadde 330 hk. 3 liter med 2 turboer. Hvor mye som er gjort med den motoren er det bare å drømme om.

1258