Lamborghini Huracan LP640 4

Lamborghini Huracan LP640 4 Den var så rå at det ble en egen video av den, fra Biltræff i Orkdal`n. Viss vi mot formodning skulle få oppholdsvær, lenge nok… Så håper jeg på å kunne få tatt ordentlige bilder av vidunderet! Og få laget en bedre video… Men nå må man kunne få trøstet seg med en liten snutt av varmere støk. Denne bilen blir man jo varm i hjerte bare av å se på 🙂 Ute regner det, og man må ha noe å drømme om 🙂

Lamborghini Huracan LP640 4 It was so raw that it became a separate video of it, from Biltræff in Orkdal`n. Certainly we were supposed to be resident, long enough … So I hope to get some real pictures of the wonders! And make a better video … But now one must be able to get comforted with a small snout of warmer roots. This car one gets warm in heart only by looking at 🙂

694