Bildilla i 2020

Bildilla i 2020

2019 går mot slutten. Jeg må starte å forberede meg mot 2020.

Hva skal man sattse på av stoff på siden og spesielt av videoer på YouTube? Jeg sitter å ser gjennom besøk, og derav prøver å se hva folket faktisk har vært å sett på i 2019.

2019 ble en restart av gode gamle dagers ihærdige arbeid, med å dra på mange treff, og lage små videoer fra treffene i dag ( det var bilder før i tiden… ). Dette har vært morro, og noe man skal prøve å fortsette med uansett, men det har ikke gitt noen oppsving på det totale besøket egentlig. Men man får ha troa, og gi det ennå et år, før man seriøst vurderer hva man gjør i 2021…. Det ble jo tross alt 35 videoer ut på YouTube kanalen fra biltreff i 2019, så det er jeg egentlig fornøyd med! 143 følgere og 187000 visninger ( 6/11-2019 ) er ok, men langt fra målet! Så det kan ikke bremses……..

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin

Når det gjelder prosjektbilene, så har det egentlig gått over stokk og stein. Og det er alt for mange biler på lager. Mangel av bedre garsjeplass, varme og løftebukk, bremser alt. Men da har man egentlig mye mer i vente! Og How to / DIY videoene har et mye større potensiale en treff videoene kan det se ut som. Så her må man sette inn mer krefter i 2020..

Rang Rover P38 kommer..
Mercedes-Benz CLK kommer

Treff kalendere. 2019 kalender siden, er nå en side med videoene fra treffene jeg var å filmet i 2019. Det kommer en 2020 kalender side, så viss du vet av noen treff, så ta kontakt!

695