Prosjekt: 2002 Mercedes-Benz CLK 200 Kompressor

Hva kan passe inn i en fremtidig garasje? Eller hva har jeg ikke hatt?

Jeg har aldrig hatt en Mercedes… Det finnes mange fine, men de fleste er dyre. En E-klasse kunne vært noe. Men så kom jeg plutselig over denne CLKen på finn. Den var billig, og trengte noe hjelp. Da snakker vi et sprøk jeg forstår 😉

CLK 200 Kompressor. Hva kan man gjøre med den da tro? Hva med å style den som en CLK Black series???? ;

Bilen jeg kjøpte har gått snart 280.000 km. Og trenger div jobb. Jeg fikk den levert, og hadde så vitt prøvd den før det. Da hørtes det ut som klosser hang på høyre bak. Men hele kalipperen trengte jobb. Ble kjøpt nye klosser, og så måtte jeg bare bestille ny kalipper, slik at jeg kunne flytte den. Men nå er den lagret unna, i påvente av bedre tider. Eller i påvente av at den får ledig plass i køen 🙂

688