DIY – How to redde et dårlig / dødt batteri, Del 1e.

Hvordan redde et dødt bil batteri?
**Den enkle løsningen?
**How to fix?
**Var det så enkelt som det ble fremstilt som?
**DIY bil batteri fix?

Jeg har kjøpt veldig mange bilbatterier i løpet av de siste årene. Norsk vinter, er tøft på batterier som brukes sjeldent. De slutter å ta lading, eller er det bare belastningen som er for stor?

Da er den Norske versjonen lagt ut også!

Med for mange biler stående, så opplever jeg nok de samme som fere av dere. Batteriene dør, og vi sliter med å prøve å berge de andre fra å lide samme skjebne.
Jeg startet å søke etter diy løsninger på nettet. Det er mange som mener å ha svaret på alt mellom himmel og jord. Men jeg opplever at mange av løsningene dokumenteres for dårlig. Da bestemte jeg med for å starte en serie med videoer om temaet. Dette er en dokumentert video, som vil prøve å se på en av de enkleste måtene å «redde» et dødt batteri….. Det var i allefall hva det ble hevdet av flere på nett…. Men er det så enkelt? Og eventuelt hva kan man justere på, for å få et bedre resultat?

Kom med deres erfaringer, forslag til forbedringer i prossesen og andre løsninger dere tror bør prøves ut. Sammen finner vi kanskje den opptimale løsningen på problemet med batterier som dør….

Det blir en Engelsk video & en Norsk video!
Del 1e = Engels versjon. Del 1n= Norsk versjon

673