1983 modell Honda Civic

Endelig ser det ut til at våren kommer, og jeg kunne trekke av min Honda Civic.

1983 modell Honda Civic, som ble kjøpt hos en bilforhandler jeg tar bruktbil bilder for. De hadde tatt den i innbytte fra en eldre dame. Den skal ha vært eid av kun henne og mannen, siden ny! Altså en eiers bil! Den ble byttet inn, da den fikk feil på EU kontroll. Men det er ikke så mye feil, så jeg skal få den i orden igjen! Den har noe rust + feil på en bremse. Men hva skal man vente av en så gammel bil 🙂 Her er en liten oppdatering, til dere som ikke har fått med dere de tidligere videoene.

————————–

Finally, it looks like spring is coming and I could pull off my Honda Civic.

1983 model Honda Civic, which was purchased from a car dealer for whom I take used car pictures. They had replaced it with an older lady. It must have been owned by only her and the man, since new! So one owner’s car! It was replaced when it got errors on EU control. But that’s not so much a mistake, so I’ll get it right again! It has some rust + fault on a brake. But what to expect from such an old car 🙂 Here’s a little update, for those who haven’t brought you the previous videos. I’ll add links to previous videos: —————————

304