New Project car: 2004 Toyota Corolla

New Project car: 2004 Toyota Corolla 1.4 gasoline

4ZZ-FE – E120

Bildilla Magasin

Japanese/international version (2004–2006; hatchback) Then another «old» Toyota was bought. We came across a 2004 Toyota Corolla Facelift version, very cheap. It is almost unbelievable, but we got 3 sets of wheels and paint and paint over after the repairs that are required! The car needs some rust welding, but looks very good otherwise! It must also get a good service! Engine oil and filter must have been changed recently.

BUT there was something else that needed it too! WATCH THE END OF THE VIDEO !!!!!

Car info: 2004 model – E120 – Facelift – Euro / Japan version 1.4 liter petrol engine – 4ZZ-FE Manual transmission Full air conditioning, with trip computer.

———————————

Da var nok en «gammel» Toyota kjøpt inn.

Vi kom over en 2004 Toyota Corolla Facelift versjon, veldig billig. Det er nesten ikke til å tro, men vi fikk med 3 sett med hjul og lakk til og lakke over etter reperasjonene som er påkrevd! Bilen trenger noe rust sveising, men ser veldig bra ut ellers! Den skal også få ser en god service! Motorolje og filter skal være byttet for kort tid siden.

MEN det var noe annet som trengte det også! SE SLUTTEN AV VIDEOEN!!!!!

Bil info: 2004 modell – E120 – Facelift – Euro / Japan versjon 1.4 liters bensinmotor – 4ZZ-FE Manuell gir Fult klimaanlegg, med kjørekomputer.

551