Test: 2020 Land Rover Defender

En enkel test: 2020 Land Rover Defender 110 2.0 Diesel

Bildilla Magasin

Pål Leraand

*** There will be a separate English video, in a few days! ***

Da har jeg få gleden av å ut å prøvekjøre den helt nye 2020 Land Rover Defender 110. 110 står for at dette er den lange versjonen av Defenderen. Som personbil, med 5 setter, så kommer den på litt over 1,2 millioner. Dette er i samme gate som en arg konkurrent Toyota Land Cruiser. Dette er en type bil, man liker eller ikke liker. Men man kan vel ikke si at noen kan bare gå forbi den, og ikke legge merke til den! Den oser av sjarm! Enten du liker det eller ikke! Jeg er sjarmert! Den har noe…. Men hvordan skal man definerer det? Den bygger på en god gammel tradisjon. Den trekker frem mange designelementer fra sine forgjengere. + den har mikset inn nye finesser, som gjør livet godt å leve. Oppgaven med å lage den NYE Defenderen, har nok vært nervepirrende! Her var muligheten til å rote det til stor, og fallhøyden likeså. Jeg ser test etter test, hvor man druknes i detaljer. Men for meg er bil, følelse! Og her tror jeg designerne og jeg må være i nær slekt. Jeg føler at de har slitt med å sove. De har jobbet mange timer overtid, og nok sittet med hjerte i halsen, den dagen bilen ble vist frem! Hva er det viktigste jeg sitter igjen med, da jeg leverte tilbake nøklene? Glede og en indre ro! Glede over designen, og indre ro over måten bilen kjørte på! Den mixer følelsen for de gode gamle, og den gir sjelen ro og fred… Kunne jeg tenkt meg en Defender til jobb, og familie feriene på bilturer nedover Europa….. JA

466