Fiks av lyktespyler på KIA Cee`d mk2

Fiks av lyktespyler på KIA Cee`d mk2

Lyktespylerer ble ødelagt da jeg demonterte fronte. Nå virker den igjen 🙂

Jeg var uheldig å fikk skadet lyktespylerne på KIA Cee`d SW, da jeg demonterte fremfangeren. Framfangeren falt av mye enklere en beregnet, da det manglet mange feste skruer under bilen. Og det gjore at en lyktespyler knak av. Nå har jeg prøvd å fikse dette… Men jeg måtte av med framfangeren igjen, for å komme til og demontere lyktespyleren.


DIY / How To:

KIA Cee`d – mkII

Headlight washer fix – Sprayer Nozzle

Bildilla Magasin

I was unlucky enough to damage the headlight washers on the KIA Cee`d SW, when I dismantled the bumper. The front bumper fell off much easier than intended, as it lacked many fixing screws under the car. And that makes a headlight washer crack off. Now I have tried to fix this … But I had to get rid of the catcher again, to get to and disassemble the headlight washer.

446