Vindusspyler problemer på min ES250

Vindusspyler problemer på min ES250

How To / DIY: Window washer problems on my 1990 Lexus ES250 – Bildilla Magasin

Jeg planla å bytte pumpen på vindusspylertanken, på min 1990 Lexus ES250.

Andre videoer om denne bilen: https://www.youtube.com/c/bildillamagasin/search?query=Lexus%20es250

Jeg har sjekket sikringer, og det hadde klart, uten resultat. Nå er neste mulige feil, selve pumpen. Jeg fant ut at pumpen sitter på selve tanken! Ny pumpe + mange andre deler til denne bilen, er kjøpt fra Rockauto i USA.

Men nå sliter jeg med vinterstormer så jeg må jobbe inne i den lille trange garasjen. Og det ser ut til at jeg må av med frem støtfangeren på bilen, for å komme til pumpen. Men det går ikke i den trange garasjen nå. Med mindre noen av dere vet av en enklere måte å få løsnet og tatt ned tanken?

#Lexus #ES250 #howTo #Lexuses250 #V6 #lexusv6 #1990es250

183