Nye prosjekter, vil bli nye How To videoer utover våren!

Nye prosjekter, vil bli nye How To videoer utover våren!

Flere biler son nesten ikke har vært nevnt på YouTube kanalen, vil komme frem i lyset utover våren og sommeren.

Nå kan jeg nevne en 2009 VW Passat 2.0 TDi stasjonsvogn, R-Line 4wd.

Denne bilen trenger mye hjelp, for å bli et prakt eksempel igjen.

Den vil få full service, som vil bli mange videoer.

Den har også standard VW Passat og A6 rust. Dette er vel så normalt som man kan forvente av biler fra dette konsernet. Har jeg forstått det rett, at det er «galvaniseringen» som er den store svakheten, eller er det dårlig stål kvalitet som på div. Mercedeser?

Planen er å få denne bilen hjem, og i garasjen snart nå. Den har hatt et uhell, som førte til ennå flere skader, men alt kan fikses. Spørsmålet om det egentlig er vært det, kan helt sikkert diskuteres. Men service videoer ++ vil kunne hjelpe mange der ute, så jeg ser på det som det viktigste med denne bilen. Kostnaden for den ble så liten, at det var umulig å si nei!

691