Range Rover P38 facelift?

Range Rover P38 facelift?

Range Rover P38 facelift?

1997 – 2.5 Tdi

Air Suspensjon problems

Part1

Bildilla Magasin

The cheapest Rang Rover in Norway?

De fleste som har vært innom kanalen min, har vel startet å forstå at jeg er svak for biler? Svak er vel en underdrivelse?! I de siste årene, så har jeg fått øynene opp for de gode gamle 4x4ene. Men det har også mange andre, og prisene har tatt av på mange modeller! Men ikke på Rang Rover MKII P38 ennå! Jeg har satt unna en 1996 Rang Rover P38 fra før. Se videoer her: Nå kom jeg over en 1997 Rang Rover P38 som er face liftet. Eller er man egentlig enig? Ble dette bedre, eller ikke? Denne er naturligvis ikke feilfri! Første store utfordring er luftfjæringen, som ikke virker. Den skulle vært reparert for ikke for lenge siden, men har gitt seg igjen! Alle råd og løsningsforslag mottas med takk!!!

560