Vi suger det siste ut av sezzongen spezzial

Vi suger det siste ut av sezzongen spezzial

Cars & Coffee Trondheim: Vi suger det siste ut av sezzongen spezzia

l Car Show – Car Meet

Lade Arena 16/10-2022

Bildilla Magasin

Cars & Coffe treff på Lade Arene / Burger King. Utrolig men sant, sola var fremme i flere timer. Det er jo nesten så man må sette kryss i taket. Denne sommeren har vært heller traumatisk her i Trøndalag! Da er det viktig å nyte de som strålene som slipper ned til oss! Masse fine biler som vanlig, og god stemning på Lade! #amcar #biltreff #carsandcoffee


Cars & Coffee Trondheim: Car Show – Car Meet Lade Arena 16/10-2022 Bildilla Magazine New Cars & Coffee event at Lade Arena / Burger King. Unbelievable but true, the sun was out for several hours. It’s almost like you have to put a cross on the ceiling. This summer has been rather traumatic here in Trøndalag! Then it is important to enjoy them as the rays that drop down to us! Lots of nice cars as usual, and a good atmosphere at Lade!

548