Ny enkel HOW TO video lagt ut..

Ny enkel HOW TO video lagt ut..

Hvorfor lage slike enkle videoer? Trenger man bruke tiden på slike «bagateller»?

Ja det er nok mange som tenker slik på det. Men så er det ennå flere som er innom å ser på pærebytte videoer over lang tid inn i fremtiden! Jeg har mange ENKLE how to / diy videoer ute, og de har besøk!

Det er folk der ute, som aldri har byttet en pære før! De har følt seg usikre! Kanskje en enkel video, gir dem motet til å lære mer om bilen sin, og utvikle sin kunnskap!

En enkel video om hvordan bytte baklyspæren på en Toyota Camry 2002 til 2006 modell ( XV30 ). Dette må være en av de enkleste pære byttene på noen bil modell! Det er bare å åpne bagasjelokket, vippe deksel stil siden og vri ut pæreholderen! Kan det egentlig bli enklere? Når man i tillegg, benytter en 5w W5W pære, så er dette gjort på bare noen få minutter! Disse pærene benyttes på mange plasser på de fleste biler, så det er greit å ha slike liggende! #bildilla #camry #xv30 #toyotacamry #2002camry #camry2.4 #taillight


DIY / How to

How to change a tail light bulb

2002 to 06 Toyota Camry XV30

Bildilla Magasin

A simple video on how to change the tail light bulb on a Toyota Camry 2002 to 2006 model ( XV30 ). This has to be one of the easiest bulb changes on any car model! Just open the boot lid, tilt the cover style side and twist out the bulb holder! Could it really be any easier? When you also use a 5w W5W bulb, this is done in just a few minutes! These bulbs are used in many places on most cars, so it’s good to have them lying around!

250