Bytte av visker mekanisme på Land Cruiser / PRADO 120

Etter endelig å ha fått tid til å løse problemet med dårlig lading, med å montere ny dynamo. Ja da var det klart for å kunne starte å bruke bilen.

Men nei, vindusvisker problemer….. Det hadde snød og trolig noe is som holdt igjen en visker. Plutselig så virket bare viskerene på en side! Når jeg undersøker litt om dette, så er det vist et veldig vanlig problem, at mekanismen som styrer viskerene, knekker sammen. «Wiper Linkage problems» Det skal være plastik foringer i systemet som gir seg! Og det skal være tilnærmet umulig å fikse. Folk kjøper nytt komplett link system, og bytter det helt!

I del 1, skal jeg se på hvor jeg kjøpte nytt system.. Planer er også å montere dette… Helt til været bestemte seg for å sette en millertidig stopper for dette. Da blir det nye planer..

Se del 2 for bytte…. Viss jeg bestilte rette delen da???

Jeg tenker på en del 3, der jeg prøver å reparere original systemet! Er det noe dere kunne tenkt dere å sett?

131