Uken som endret fremtiden…

Uken som endret fremtiden…

Av Pål Leraand / Bilnyheter.no:

Denne siste uken, kan være DEN uken som endret hele bil fremtiden!

Jeg kan ikke komme på noen andre ganger med så viktig informasjon fra flere av de største bilfabrikkene på en og samme uke!

Vi startet med at Jaguar viste sin Consept SUV som blir en ren elbil. Viss vi da tenker på at Mercedes, og BMW har vært ute og snakket om en serie med elbiler tideligere… Ja da har vi mange tunge aktører som sattser el. Men flere av de har også sakt at de vil sattse på hydrogen!???

Så kom VW med sjokk meldingen om at de skal si opp 30.000 ansatte… Men slik var det vist ikke uansett. De skal nedbemanne med 30.000, men ikke si opp noen… JA ja, fine ord for en tung prosses uansett.
Men det som var ennå viktige for oss som forbrukere, er at de skal legge om flere fabrikker til en mye større sattsing på elbiler!

Så dagen etter, kom Toyota på banen og spiste en av sine største kameler! De vil komme med elbiler, og så raskt som mulig! Og da snakker vi om verdens største bilkonsern! Og en av drivkreftene for hydrogen biler!

Når Mazda kom med offentlig gjøring av at de kommer med sin første elbil i 2018, så var uken omme…

Men for en uke det ble!

Når vi i tilleg vet at stadig flere bilmerker har sakt at de vil slutte med diesel motorer, så begynner vi å se hvor dette bærer… Og nå må alle hive seg på bølgen, for å ikke bli aktterutseilt!

Så stakkers dere som hater elbiler… Nå synes jeg NESTEN synd på dere ?

1985