158 000 visninger på YouTube

158 000 visninger på YouTube

Da er det gått et år siden BildillaMagasin, på YouTube, passerte 150 000 visninger. Målet var å gå opp mye i løpet av dette året, men nei. Mye har skjedd, i forbindelse med jobb, og tiden har ikke strokket til, får å lage alt jeg hadde ønsket. Måtte jeg finne tid til å forbedre dette før det har gåt 12 mnd igjen…

22/10/18: Sakte, meget sakte går antallet opp. Det er nå passert 158 000 visninger, men langt under målet. Og dermed så blir det jo produsert langt fære videoer en jeg hadde palner om også. Noe må gjøres, men jeg er i tenke boksen. Gode råd mottas med takk!!!

16/9/18: Nå ligger besøket på 157 000 visninger, måtte målet om 200 000 visninger bli nåd, innen 12 mnd  🙂

 

September 2017:  150 000 visninger på YouTube.  Endelig!

Det går sakte men sikkert fremover, men tidsklemma har gjort mye med ønsket om å lage langt flere videoer…

Samtidlig så gjør jo besøket på videoe fra treff/utstillinger sitt til at det er ganske uaktuelt å bruke tiden sin på det. Siden besøket er så lite på slike videoer, så må mann prioritere andre videoer.

Restaurerings prosjekter og videoer rundt enkelt biler og eier…

Drone videoene har vært med på og øke besøket, og jeg vil ta meg sammen å prøve å få med mye mer filming fra drone osv..

Kom med innspill og forslag!

Har du en bil du jobber med å restaurere?

Eller har du en bil du har lyst til å få en video av?

 

1434