Right On 2019, på City Syd

Right On 2019, på City Syd

Right On mønstring på City Syd – Trondheim.

Bobler, Triumhp Spitfire, Jaguar XK150 cab, Jaguar KX R, Mercedes SL 560, Mazda MX5, 32 Ford Hot Rode osv osv…

Classic Cruiser byr som vanlig inn til Right On Mønstring på City Syd. Mønstringen er åpen for alle typer entusiastkjøretøy – fra moped til Big Rig. Så kom med kjøretøyet du er glad i. Det ble flått Trøndersk solskind, og mange flåtte biler. Utvalget av biler fra stor amerikansk lastebil, til bobler og Ferrari. Det kommer flere videoer fra treffet!

—————-

Right On pattern at City Syd – Trondheim Video.

Bubbles, Triumhp Spitfire, Jaguar XK150 cab, Jaguar KX R, Mercedes SL 560, Mazda MX5, 32 Ford Hot Rode etc etc …

Classic Cruiser offers as usual to Right On, at City Syd. The show is open to all types of enthusiast vehicles – from mopeds to Big Rig. Then bring the vehicle you love. Trøndersk sunshine was ticked off, and many skipped cars. The selection of cars from large American truck, to bubbles and Ferrari. More videos are coming from the show!

Kategori

1658