Prosjekt bil: Mercedes CLK 200 Kompressor

Prosjekt bil: Mercedes CLK 200 Kompressor

Mercedes CLK 200 Kompressor, Nytt prosjekt hentet.

Da var det på tide å prøve en prosjekt bil fra et Tysk merke, jeg faktisk aldrig har hatt før. Mercedes… Jeg har eid, 2x BMW + en Audi, og kjører VW til og fra jobb… Jeg kom over denne bilen i Trondheim, og den trenger div. reperasjoner. Bakbremsene var virkelig ille. En støtdemper skal vist også være ferdig. +++ sikkert mer etter vært. En drøm, ville vært å stylet om til CLK AMG Black series. De er rå tøffe og se på 🙂

Mercedes CLK 200 Kompressor, New project retrieved. Then it was time to try a project car from a German brand, in fact I have never had before. Mercedes … I own, 2x BMW + an Audi, and drive VW to and from work … I came across this car in Trondheim and it needs div. repairs. The rear brakes were really bad. A shock absorber must also be finished. +++ certainly more by weather. A dream, would have been styled into the CLK AMG Black series. They are raw tough and look at 🙂

1702