2020 Porsche Taycan Turbo, Trondheim 3/2-2020

2020 Porsche Taycan Turbo, Trondheim 3/2-2020

Porsches nye elbil, ble vist på Porsche Center Trondheim, 3/2-2020. Jeg hadde ikke mulighet til å være tilstede da de holdt offesiell visning, men klarte å stikke innom en rask tur, etter premieren på ny Ford Mustang Mach E, på Mekus Bil, like ved. Ble mye ny inspirasjon på kort tid. Nå er Prschen og Forden i to helt ulike divisjoner. Og det er jo prisene også! Når dat ble sakt at de fleste kundene trolig vil ende opp med en pris på ca 1.2 milioner for en Taycan med «normalt» utstyrsnivå. Nå vet jeg ikke hva som da betegnes som normalt utstyrsniva? Utstillingsbilen hadde stort glasstak, som sikkert dro på noe i pris. Og Som er noe jeg aldrig i verden ville valgt! Glasstak er ikke min greie, for å si det milt! Men man må ta en tur innom Porsches hjemmeside, og se på hvordan drømme versjonen kunne blitt 🙂 Men ingen tvil om at bilen er penere i virkeligheten, en på bildene… En rå tøff Sportsbil.

2033