Biltreff på Lade Arene / Burger King 27/7-21

Biltreff på Lade Arene / Burger King 27/7-21

Biltreff på Lade Arene / Burger King 27/7-21

Car Meet in Trondheim

Bildilla Magasin

En varm juli kveld i Trondheim. Det var mange som savnet gode gamle biltreff etter sesonger spolert av pandemien. Nå er situsjonen bedre igjen, og folk samlet seg spontant, da det ble nevnt et samlingspunkt. Lade Arena, har brukt å være plassen for Cars & Coffee, og er et naturlig valg. Det kom mange fine biler fra Hot Rods, 50 tallere, muskelbiler til også et par lækkre Aston Martins & rå Dodge Demon. Fra Opler, Golf mkI til en pen Mercedes SL…. Det ble mye pent å se på…


A warm July evening in Trondheim. There were many who missed good old car hits after seasons spoiled by the pandemic. Now the situation is better again, and people gathered spontaneously, when a gathering point was mentioned. Lade Arena, used to be the place for Cars & Coffee, and is a natural choice. There were many nice cars from Hot Rods, 50s, muscle cars to also a couple of delicious Aston Martins. From Opler, Golf mkI to a nice Mercedes SL …

1477