Regnet gir seg aldrig, ser det ut til

Regnet gir seg aldrig, ser det ut til

Min 2006 Land Cruiser 120, har vært på EU / MOT kontroll. Der fant de flere feil, som jeg må fikse, før den kan bli godkjent. Men tiden går, og feien nærmer seg. Planen var å bruke bilen i ferien, men det er umulig å få jobbet ute, på grunn av veldig dårlig vær! Det regner dag etter dag. Nesten så man skulle tro det snart var høst! Eneste løsningen jeg kunne få til raskt, var å dra og kjøpe et partytelt, på 3 x 6 meter. Når det er meldt regn vær dag den neste uka, så måtte jeg bare sette det opp med en gang, selv om det regnet mye og jeg ble helt våt inn til kroppen….

Summer has not yet come
The rain never ends

Had to buy a tent
to be able to continue

My 2006 Land Cruiser 120, has been on EU / MOT control. There they found several errors, which I have to fix, before it can be approved.

But time passes, and the sweep approaches. The plan was to use the car during the holidays, but it is impossible to get work done outside, due to very bad weather! It rains day after day. Almost as if one would think it was soon autumn!

The only solution I could get quickly was to go and buy a party tent, of 3 x 6 meters.
When it is reported rain weather day the next week, then I just had to set it up right away, even though it rained a lot and I got completely wet to the body ….

757