Endelig en billøfter som faktisk passer inn i garasjen!

Endelig en billøfter som faktisk passer inn i garasjen!

Jeg fant en billøfter som faktisk kan fungere i min lille garasje og den går på lufttrykk..

Når man skal prøve å jobbe med bil, i en liten garasje på 3 x 6 meter.. Takhøyden er vel ca 2.20 meter. Da får man fort utfordringer!

Sammtidlig så har jeg ikke nok strøm ut til garasjen. 2 eller 4 søylers billøftere er uegnet. Så man måtte ha en sakseløfter. Men så er det vanskelig med mange av de, at de må løfte helt til topp, før de kan gå ned igjen. De må også ha kraftigere strømkurser en hva jeg har i garasjen min. Jeg hadde hørt om små løftere som gikk på trykkluft men aldri sett de til salgs. Men plutselig dukket det opp en på Facebook markedet. Den var ikke så langt hjemme fra, og selgeren klarte å ordne med frakt for meg også! Nå krysser jeg fingrene for at denne kan gjøre livet litt enklere i garasjen!

1277