En liten test av Biltemas RED MAGIC

En liten test av Biltemas RED MAGIC

Hvordan få bort bremsestøv fra felgene? Jeg skal ikke skryte på meg noe som helst når det gjelder ekspertise på rengjøring av bil! For meg, så må det være enkelt, og gi en form synlig resultat på kort tid! Jeg kom over et sett med ok pene felger med sommerdekk til min 2006 Toyota Land Cruiser 120 serie. De jeg kom over er original Toyota felger for 150 serien, men de går rett på gode gamle 120 serie 😊 Men det var mye fast brent bremsestøv på flere av felgene! Vask hjalp ingen ting. Bremse rens så ikke u til å hjelpe heller! Men så måtte jeg en tur innom min lokale biltilbehørsbutikk, Biltema. De hadde flere felg rens produkter. Nå har jeg innsett at slike ting stort sett ikke virker like godt som jeg ønsker og tror! Men jeg tok den dyreste de hadde, i en såkalt PRO LINE. RED MAGIC, Fungerer dette? https://www.biltema.no/bilpleie/bilva…

——————————————————————–

How to remove brake dust from rims

RED MAGIC Biltema Does this work?

Bildilla Magasin

How to remove brake dust from the rims? I’m not going to brag about my expertise in car cleaning! For me, it has to be simple, and give a visible result in a short time! I came across a set of ok nice rims with summer tires for my 2006 Toyota Land Cruiser 120 series. The ones I came across are original Toyota rims for the 150 series, but they go straight on the good old 120 series 😊 But there was a lot of solid burnt brake dust on several of the rims! Washing did nothing. Brake cleaner didn’t help either! But then I had to visit my local car accessories shop, Biltema. They had several rim cleaning products. Now I have realized that such things mostly do not work as well as I want and think! But I took the most expensive one they had, in a so-called PRO LINE. RED MAGIC, Does this work? https://www.biltema.no/bilpleie/bilva…

637