Norges billigste Mercedes Benz S-klasse?

Norges billigste Mercedes Benz S-klasse?

Norges billigste Mercedes S-klasse W220

1999 Mercedes Benz S-Class S320 bensin

Den bilen ble solgt på Facebook markedsplass, et kort stykke hjemme fra! Den var EU ok, for 1,5 år siden. Den kjørte ca 50 km, før den ble påkjørt av en traktor. Skadene består av ødelagt venstre frem lykt + skader i panser og skjerm. Det er også oppstått en feil med strøm til knappene i førerdøren! Bilen gikk for kun 8000,- Nkr, så vidt over 700 dollar. Med en kjøre distanse på kun 226.000 km, og mye påkostninger på EU / MOT, rett før skaden, så må dette være meget rimelig for en slik bil. Den har veldig lite rust som jeg kan se…. Meget uvanlig for slike biler her i Norge! Jeg kommer naturligvis tilbake med mer om denne bilen også!


Norway’s cheapest Mercedes S-class W220 1999 Mercedes Benz S-Class S320 Petrol That car was sold on the Facebook marketplace, a short distance from home! It was EU ok, 1.5 years ago. It drove about 50 km before it was hit by a tractor. The damage consists of a broken left front lamp + damage to the hood and screen. There has also been an error with power to the buttons in the driver’s door! The car went for only NOK 8,000, just over 700 dollars. With a driving distance of only 226,000 km, and a lot of EU / MOT costs, just before the damage, this must be very reasonable for such a car. It has very little rust that I can see…. Very unusual for such cars here in Norway! I will of course come back with more about this car too!

#mercedes #mercedesbenz #sclass #mercedessclass #w220 #sklasse #bildilla

546