How To: Bytte luftfilter på en Fiesta

How To: Bytte luftfilter på en Fiesta

Hvordan bytte luftfilter på en Ford Fiesta MK7 1,4 TDCI

Service jobb

Bildilla Magasin

Gjør det selv, og spar penger!

Bytte av luftfilter på bilen din, er viktig og oftest meget enkelt og gjøre selv! På denne bilen så trenger du en T20 Torx, for å skru løs 3 skruver, det er alt! Nytt filter hjelper motoren å få mer ren luft, som igjen sparer deg for penger til drivstoff!


How to change the air filter on a Ford Fiesta MK7 1.4 TDCI

Service work

Bildilla Magasin

Do it yourself and save money!

Changing the air filter on your car is important and often very easy to do yourself! On this car you need a T20 Torx, to unscrew 3 screws, that’s all! New filter helps the engine get more clean air, which in turn saves you money on fuel!

#fordfiesta #fiesta #howtoford #howtocars #bildilla

243