1992 Toyota Camry 3.0 V6

Warehouse BLOG 2021 part 6

1992 Toyota Camry 3.0 V6

Bildilla Magasin

Here is my second Camry V6. It was bought just days after I had finished and sold an almost identical car! Both were 92 models, with the same color! The first was bought with a damage, and fixed up. Then it was sold. 2 days after this, I was asked if I would buy this car. I got this cheap, and with 4 sets of tires and rims! I have used tires and rims from this car on my used Camry (2003 model 2.4) and on my 94 Lexus LS400. Thus, I saved a lot on tires for these cars as well. When I calculate the cost of the first V6, and what I sold it for, + purchase price of your car + saved money on tires and rims for the other 2 cars, then this car has not really cost me a penny. Ok a few bucks in storage after that, but !!! It is in good condition, but some rust stains, and some other trifles, but these cars have not been much in Norway today! Now just take care of it … Until next year, it’s a veteran car!


Her er min andre Camry V6. Den ble kjøpt bare dager etter at jeg hadde gjort ferdig og solgt en nesten identisk bil! Begge var 92 modeller, med samme farge! Den første ble kjøpt med en skade, og fikset opp. Så ble den solgt. 2 dager etter dette, fikk jeg spørsmål om jeg ville kjøpe denne bilen. Denne fikk jeg billig, og med 4 sett med dekk og felg! Jeg har benyttet dekk og felger fra denne bilen på min bruks Camry ( 2003 modell 2,4 ) og på min 94 Lexus LS400. Dermed sparte jeg mye på dekk til disse bilene i tillegg. Når jeg beregner kostnaden på den første V6eren, og hva jeg solgte den for, + innkjøpspris på dinne bilen + sparte penger på dekk og felger til de 2 andre bilene, så har denne bilen egentlig ikke kostet meg en krone. Ok noen kroner i lagring etter det, men!!! Den er i god stand, men noen rust flekker, og noe annet småtteri, men disse bilene er ikke vært mye i Norge i dag! Nå er det bare å ta vare på den… Til neste år, er den veteran bil!

—————————– Social ——————————–

Home page: http://www.bildillamagasin.no

Facebook: https://www.facebook.com/Bildilla-Mag…

Instagram: https://www.instagram.com/lermax_cars/

142