4WD

Jeg skal ikke langt tilbake i tid, og hele Bildilla systemet besto for det meste av bilder / videoer fra biltreff. For det meste, fra Amcar treff men også Japsebiler.

Men jeg er ikke den som er for kun en type bil. Det er en grund til at det finnes mange former for transport / biler. En 50 talls Amcar er noe helt annet en Japsebil bygd for drifting! En Limo fungerer perfekt til å brife med utenfor en restaurant, men trenger ikke fungere når du skal på hytta på fjellet…  Skjønner tegningen?

Dette har gjort at jeg begynte å tenke seriøst på min første 4×4 / 4 WD.

Den første 4×4 i mitt eie, ble en Land Rover Freelander. Utstyrt med 1,8 bensin motoren, og mistanke om defekt topp pakning. Jeg lekte meg litt med den, og solgte den videre. Men den ga mersmak ?

Da jeg kom over en rimelig ( rimelig rusten! ), Toyota Land Cruiser HJ60, ble Freelanderen solgt. Trengte ikke 2 4×4 tenkte jeg da… Så feil tok jeg 😉

Ikke lenge etter dette, så vant jeg en auksjon på en Chevy Suburban 5,7 bensin med gassanlegg. Jeg hadde lagt inn det jeg mente var et latterlig lavt bud. Men selv da, så ble den min!

Så kom nok en bil jeg hadde lyst på, ut på auksjon. Denne gangen en Toyota Land Cruiser GX 3.0 D4D 120. Den ble egentlig så rimelig at selv med mange feil og mangler, så skal den bli rimelig til slutt også!

Etter den, så fikk jeg tilbud på en BILLIG Rang Rover 2.5 diesel P38. Jeg var ikke i stand til å motstå denne. Den har en herlig grønnfarge. Dritt tøff!

Nå har det tatt litt tid med de andre prosjektene, og ønske om en 4×4 som var klar til å kjøres, kom frem igjen. Samtidig med at Land Cruiser 120en, føles meget bra, så fant vi ut at vi ønsket stoff seter. Og da jeg kom over nok en auksjonsbil som passet dette, og var EU ok… ja da ble det sannelig ennå en….

I tillegg til egne biler, så fikk jeg gleden av å ut å teste den nye Land Rover Defenderen ? Flere videoer ligger ute. Linker inn en Norsk versjon her. Fy så mye sjarm den har! Herlig bil, i riktig farge!