Test Hamron Battery / charge tester

En liten test av batteri / lade tester. Dette er en meget billig tester, og kan naturligviss ikke sammenlignes med de langt mer proffe. Men pris og funksjon kan lønne seg for mange der ute, siden volt meter er noe vi savner på de fleste biler i dag!

Test Hamron Battery / charge tester.

Tested on my 2006 Toyota Land Cruiser / PRADO 120

Bildilla Magasin

It was -22 degrees at the coldest when I drove to work today (2 / 2-2021)! Then it was perfect to post this video. Since I am struggling with the charging of my 2006 Toyota Land Cruiser / Prado 3.0 D4D

In connection with me experiencing the problem with the power on my Land Cruiser, I came across this cheap tester at a store. Only NOK 59.90 …. Worth a try I thought! It shows «condition» of the battery before you start + it shows charge the current when the engine is running. Or rather, it does not show exactly anything. But it indicates with colored LEDs how the voltage is about … This can be good enough, for those who do not feel so confident in car electronics etc. I bought it and this simple review is not influenced by anyone! This is my pocket money, and my opinions !!! For those who want to buy one, there is a link to the store below! I get no commission on this !!!

Link: https://www.jula.no/catalog/bil-og-ga…


Det var -22 grader på det kaldeste da jeg kjørte til jobb i dag ( 2/2-2021 )! Da passet det perfekt å legge ut denne videoen. Siden jeg sliter med ladingen på min 2006 Toyota Land Cruiser / Prado 3.0 D4D

I forbindelse med at jeg opplever problemet med strømmen på min Land Cruiser, så kom jeg over denne billige testeren på en butikk. Kun 59.90 Nkr…. Vært å prøve tenkte jeg! Den viser «tilstand» på batteriet, før du starter + den viser lade strømmen når motoren går. Eller rettere sakt den viser ikke eksakt noe som helst. Men den indikerer med fargede LEDer, hvordan voltstyrken er cirka… Dette kan være greit nok, for den som ikke føler seg så sikker på bil elektronik osv. Jeg kjøpte den, og denne enkle omtalen er ikke påvirket av noen! Dette er mine lommepenger, og mine meninger!!! For de som har lyst til å kjøpe en, så er det link til butikken under! Jeg får ingen komisjon på dette!!!

—————————– Social ——————————–

Home page: http://www.bildillamagasin.no

Facebook: https://www.facebook.com/Bildilla-Mag…

Instagram: https://www.instagram.com/lermax_cars/

236