Starter med oppfrisking i motorrommet

Starter med oppfrisking i motorrommet

Startet å fikse opp motorrommet

Nytt fordelerlokk og rotor.

Jeg har nye plugledninger og plugger også. Men de får vente til jeg er sikker på at jeg ikke rotet til noe ved bytte av de første komponentene! Men det er mange spørsmål rundt hva som er gjort og ikke gjort under panseret på denne bilen! Slanger er kuttet, vakumslanger er rene kaoset og så videre. Her må man bare prøve å finne info, hvordan det egentlig skal være! For det er langt fra normalt!

#1979pontiac #transam #bigblock #79transam #bildilla


Started fixing up the engine bay

1979 Pontiac Trans Am 6.6 – V8 – th350

Bildilla Magasin

New distributor cap and rotor.

I have new plug wires and plugs too. But they will have to wait until I’m sure I didn’t mess anything up when replacing the first components! But there are many questions about what has been done and not done under the hood of this car! Hoses are cut, vacuum hoses are a mess and so on. Here you just have to try to find information, how it should actually be! Because it is far from normal!

110