Cars and Coffee – Endelig Spezzial! Lade Arena – Burger King 22/4- 2022

Cars and Coffee – Endelig Spezzial! Lade Arena – Burger King 22/4- 2022

En liten video fra dagens Cars and Coffee – Endelig Spezzial! Lade Arena – Burger King 22/4- 2022

Cars and Coffee Endelig Spezzial!

Car meet – Car show

Trondheim / Lade – 18 / 4 – 2022

Bildilla Magasin

Da var det endelig tid får årets første biltreff i Trondheim, 18 april-22. Cars and Coffee Endelig Spezzial! Treffet er som vanlig arranger på Lade Arene, ved Burger King. Vår været har kommet, med masse sol og varme. Endelig er den for…. Vinteren over! Godt å se alle de fine bilene, som har kommet ut fra vinterdvale. Få Amcars, men mye annet som Porcher i fleng, Lamboer og Ferrarier. Og mye annet fint! Trenger ikke koste skjorta for å sjarmere meg heller, så da finnes det mye å velge blant!


Then it was finally time to get this year’s first car meeting in Trondheim, 18 April-22. Cars and Coffee Finally Special! The meeting is as usual arranged at Lade Arene, at Burger King. Our weather has come, with lots of sun and heat. Finally it is for…. Winter over! Good to see all the nice cars, which have come out of hibernation. Get Amcars, but much more like Porcher galore, Lamboer and Ferraris. And much more nice! No need to cost the shirt to charm me either, so then there is plenty to choose from!

855