Toyota Land Cruiser / PRADO 120 + GX470 – Engine – ABS- VSC TRC – VSC OFF – Car STAB light problem

Toyota Land Cruiser / PRADO 120 + GX470 – Engine – ABS- VSC TRC – VSC OFF – Car STAB light problem

Toyota Land Cruiser / PRADO 120 + GX470

Engine – ABS- VSC TRC – VSC OFF – Car STAB light problem

Bildilla Magasin

Then it was my turn to put up a Christmas tree with lights in the instrument panel.

In the past I’ve got the: ABS – VSC TRC – VSC OFF – Car STAB lights. You can find more about this in this video: https://www.youtube.com/watch?v=gg2uX…

But now it’s the engine fault light that lit up first, then the rest came on. Now I was more unsure! Unfortunately, this happened at a very bad time, so I didn’t have time to check more. Now it is at home waiting for inspiration and time to search incorrectly. If you have been lost in this, please write a comment!

——————————————————————————-

Da var det min tur, til å få opp et juletre med lys i instrumentpanelet. Tidligere har jeg fått opp: ABS – VSC TRC – VSC OFF – Car STAB lysene. Dette finner dere mer om i denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=gg2uX…

Men nå er det motor feil lampen som lyste opp først, så kom resten. Nå ble jeg mer usikker! Dessverre så skjedde dette på et meget dårlig tidspunkt, så jeg rakk ikke sjekke mer. Nå står den hjemme og venter på inspirasjon og tid til å feil søke. Har du vært borte i dette, så skriv en kommentar er du snill!

609