Del 3: Code P0045 – Land Cruiser 120 D4D

Del 3: Code P0045 – Land Cruiser 120 D4D

Ja da var det bare å fortsette detektiv jobben.

Jeg fikk forslag om å sjekke et filter som er montert foran MAP sensoren på motoren.

Nå har jeg gjort det også. Det var meget enkelt å komme til. Hadde jeg tenkt på slike ting som normale service deler, så hadde jeg sikkert hatt slike på lager selv!

OBDII code P0045

Toyota Land Cruiser / PRADO 120 + GX470 Engine

ABS- VSC TRC – VSC OFF – STAB lights

Bildilla Magasin

Does cleaning the MAP filter help?

Read 2 codes: DTC0P0045 ( P0045 Turbo Boost control ) + DTC01201

Part I: https://www.youtube.com/watch?v=TUIzOwvKJhQ Land Cruiser / PRADO 120 playlist ( 88 videoes ): https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvmu0dPfSDHMHxGFocqVP8oaVD7C5OEF

Then I got to know a bit more about the possibility of a clogged MAP filter. I never thought there was a filter there! I see a lot of people find that the filter can crack, but mine looks tight and fine. I try with a cleaner with brake cleaner! Thank you very much for the info! Now the filters must be cleaned and dried! Then it will be fun and see if this helps!

———————————————–

Rens av MAP filter hjelper? Da fikk jeg satt meg litt inn i muligheten for tett MAP filter. Jeg har aldri tenkt på at det var et filter der! Ser mange opplever at filteret kan sprekke, men mitt ser tett og fint ut. Jeg prøver med en rens med bremserens! Tusen takk for info! Nå må filter renses, og tørkes! Så blir det morro og se om dette hjelper!

#lc120 #landcruiser #prado #prado120 #landcruiser120 #bildilla

1017