En liten VW ID7 test

En liten VW ID7 test

Nybil Test: 2024 VW ID.7

Elbil / EV

Norsk versjon

Bildilla / Bilnyheter

#ev #id7 #wvid7

En kort test og mine personlige meninger rundt denne bilen. Engelsk video kommer her: Bilen som prøver å fylle tomrommet etter Passat! Volkswagen Passat har lenge vært en storselger her i Norge. Da spesielt som stasjonsvogn! VW ID.7 er nå kun å få som sedan, og kun med bakhjulstrekk. Men om ikke lenge så vises en stajonsvogn versjon, og den vil trolig også kunne komme som 4 hjulstrekker. Da blir det en bil mange kunne tenkt seg. Spørsmålet er vel hva prisen blir på en slik versjon? Jeg har nå over 180.000 km bak rattet på min private 2015 VW e-Golf. Jeg føler da at jeg har ne erfaring med å leve med elbil her i Norge. ID.7 skal teoretisk kunne gå over 600 km på en ladding, noe som er 3 ganger lengre en min gamle Golf. Da skal rekkevideangsten kunne avta en god del!

573