May oppdatering

May oppdatering

Våren er her for fullt. Vi har hatt varmt og godt vær i det siste.
Men jeg har dessverre vært mye opptatt med guttenes basketball aktiviteter! Forige helg var vi i Oslo, på Norsk mersterskap i Basketball for U16 lag ( 2008 og yngre ).
Der gjore laget til minste mann en fin innsats, og minste man ble All Star i mesterskapet. Nå har vi fått beskjedd om mulig landslagsspill. SÅ vi ender opp meg MANGE helger med trening i Oslo, 500 km hjemme fra!

Bilprosjektene blir da ennå litt mer utfordrende en jeg hadde håpet. Men nå kom Lexsus ES250en, tilbake i garasjen. LC120en ble flyttet til en plass jeg håper å kunne jobbe videre på den. 2000 modell Celicaen, skal på ny MOT kontroll i morgen. Ellers så er det mange oppgaver som nå står i tur og orden fremover, når tiden strekker til!


Spring is here in full force. We have had warm and good weather lately.
But unfortunately I have been very busy with the boys’ basketball activities! Last weekend we were in Oslo, at the Norwegian Basketball Championship for U16 teams (2008 and younger).
There, the team for the smallest man made a fine effort, and the smallest man became an All Star in the championship. We have now been informed of a possible national team game. SO we end up MANY weekends training in Oslo, 500 km from home!

The car projects will then be a bit more challenging than I had hoped. But now the Lexus ES250 arrived, back in the garage. The LC120 was moved to a place where I hope to be able to continue working on it. The 2000 model Celica, due for a new MOT check tomorrow. Otherwise, there are many tasks that are now in order going forward, when the time allows!

252