Helt nye Mazda MX-30

Helt nye Mazda MX-30

Helt nye Mazda MX-30 – Bra for deg, miljøet og kjøreegenskapene

DIMENSJONERT FOR DINE DAGLIGE GJØREMÅL
Vi i Mazda har gjort en grundig vurdering når vi har valgt batteri til helt nye Mazda MX-30. Fordeler og ulemper har blitt veid mot hverandre for å sikre den optimale balansen mellom vekt, batterikapasitet og CO2-utslipp gjennom hele bilens livssyklus.  
Batteriet på 35,5 kWh gir bilen en rekkevidde på 200 km som dekker de flestes daglige behov. Ved å minimere høyden på batteripakken og plassere det under gulvet, har vi beholdt god plass i kupeen. 
BRA FOR MILJØET
Også elbiler har et CO2-avtrykk når du ser på hele bilens livssyklus. Ved å bruke et mindre og lettere batteri reduserer Mazda MX-30 fotavtrykket sammenlignet med både tradisjonelle biler med forbrenningsmotor og mange andre elbiler.
 
 
BRA FOR KJØREGENSKAPENE
Batteriets plassering gjør at Mazda MX-30 har et lavt tyngdepunkt og en tilnærmet 50/50 vektfordeling – egenskaper som bidrar til god stabilitet og kjøreegenskaper. I kombinasjon med den responsive e-Skyactiv motoren gir dette en kjøreopplevelse som er minst like god som i andre biler fra Mazda.  
Du kan finne ut mer om bilens egenskaper og om batteriets sikkerhet og ytelser i vår informasjonsvideo.

Mazda MX-30 får du fra 249 900,-.Gå inn på bygg din bil for å se priser og detaljer om våre tre utstyrsnivåer.

1598