Bildilla Magasin på YouTube, på tur opp!!!

Endelig starter det å gå unna. Det har vært over 500 visninger pr. dag, i de siste dagene. Og flere nye følgere! Nå ser det ut til at jeg skal klare å legge ut minst 2 videoer i uka, selv uten biltreff!! Og How to videoene har mange flere treffe en biltreff videoene over tid! 🙂

270.000 visninger og nå 305 følgere på YouTube kanalen!!! Husker godt da jeg ventet på å oppnå 100 følgere! Man må glede seg over være en opptur!

*** 300 abonnenter på YouTube kanalen ble oppnåd i dag 14/7-2020. Antall videovisninger er på et ok niva, men målet om 1000 abonnenter står fortsatt ved lag! Men tusen hjertlig takk, til dere 300!!!!! 🙂

Planen er å fortsette å bygge opp YouTube kanalen, med minst 2 nye videoer vær uke fremover! For å kunne drive dette slik man ønsker, så er det jo viktig at folk gir tilbakemeldinger på hva de ønsker seg mer av på kanalen. Og hva som skulle vært gjort bedre!!!! Det er også viktig å komme i kontakt med flere bil eiere, som kunne tenkt seg å fått med noe om sin bil / sitt prosjekt, på kanalen. Da helst i Midt-Norge i første omgang. Og det er veldig viktig å få med flere som følgere / subscribers!

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin/


The plan is to continue building the YouTube channel, with 2 new videos coming week! In order to run this the way I want, it is important that people give feedback on what they want more on the channel. And what should have been done better !!!! It is also important to get in touch with several car owners, who would like to know something about their car / project, on the channel. Preferably in central Norway in the first place. And it is very important to include more followers / subscribers!

https://www.youtube.com/user/bildillamagasin/

Greetings

Pål

1008