Nye videoer om Land Cruiser 120 prosjektet

Nye videoer om Land Cruiser 120 prosjektet

Skiltlys problemer – hvorfor lyser ikke lysene? – Land Cruiser / Prado 120 Helt siden jeg kjøpte bilen, så har jeg vært uten nummerskilt lys. Lysene hang bare så vitt på, og en lampe var helt ødelagt. Først bestilte jeg nye LED lamper, men fikk ikke liv i de. Bestilte også backup kamera, som jeg tenkte å erstate en av lampene. Nå var det endelig så fint vær, at man kunne starte å demontere bakdøren, og se etter feil innvendig i døren. Hva finner man der? Rust og dårlige kontakter…..

Hva skal man velge man av nye felger og dekk? Jeg la om fra pigdekk til dekk som jeg har tatt ut piggene på. Kjøpte disse original felgene billige, så jeg har en løsning mens jeg prøver å finne ut hva jeg ønsker å gjøre! Er veldig usikker! Har litt lyst til å heve bilen. Men hvor mye? Hvilken fjæring? Hvilke dekk fungerer fint på lankjøring og utenfor asfaltert vei? Sikkert mange av dere som har erfaring på dette! Trenger gode råd!

Bytte av viskerblad på bakvindu! Den BILLIGE & enkle måten! Hvorfor betale mye for en original wisker, når du kan få det til å bli helt fint med et billig viskerblad fra din lokale bildele leverandør? Jeg kjøpte et viskerblad på Biltema, som er en billig leverandør for oss her i Scandinavia. Dette viskerbladet skulle liksom passe rett på min bil, men huff nei. Det ville sett forferdelig ut med rare adaptere og et utsende langt fra originalen. Men det var helt greit. Jeg trengte bare selve visker gummien, men støtte metalskinnen i bladet. Da var det bare å demontere den nye viskeren, og tre den inn i original viskerbladholderen på Land Cruiseren min! Og hurra… Du ser ingen forskjell! Og det hele kostet meg ca 60 Nkr.. Eller ca 6 dollar, for dere som helst bruker en annen valutta. Billig – enkelt – ser ut som original til slutt!

Mange flere videoer om denne bilen her: https://www.bildillamagasin.no/4wd/2006-toyota-land-cruiser-pradovx-3-0-d4d/

770