Forhåndsvisning av Polestar 5

Forhåndsvisning av Polestar 5

Forhåndsvisning av Polestar 5 i neste episode av dokumentaren om Polestar Precept

I den nyeste episoden av YouTube-dokumentaren “Precept: from Concept to Car”, avslører Polestar mer av det endelige designspråket for kommende Polestar 5. Serien dokumenterer forvandlingen av konseptbilen, Polestar Precept, til den blir Polestar 5 – en elektrisk 4-dørs GT med lansering i 2024.

– Med Precept-dokumentaren gjør vi noe som bilselskap vanligvis ikke gjør. Vi går i kulissene og viser åpent forvandlingen av denne slående modellen – fra konseptbil til produksjonsklar. Det gjør meg stolt å se hvor mye av designet i konseptbilen som kommer frem i Polestar 5. Dette er en stor prestasjon av våre designere og ingeniører, sier Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

Den tredje episoden fokuserer på eksteriør og gir dermed et nært blikk på bilens vei mot produksjon. Episoden avdekker nøkkelfunksjoner som skiller Polestar 5 fra show-bilen som debuterte i 2020, og gir innblikk i den hårfine balansen mellom sensasjonelt design og ingeniørarbeid.

Precept ble utviklet for å vise fremtiden av Polestar – en manifestering av selskapets verdier; design, bærekraft, teknologi og ytelse. Nå som den begynner å nærme seg produksjon, ser man at Polestar 5 innehar selskapets økende uavhengige og kraftfulle designspråk. Flere av disse designelementene er også å kjenne igjen i Polestar 3, som forventes å lansere i 2022.

Utviklingen av bærekraftige- og teknologiske egenskaper ved Polestar 5 vil avdekkes i kommende episoder i serien. Bekreftelse rundt navnet, Polestar 5, skjer sammen med bilens debut i Amerika, og sammenfaller med en Polestar-presentasjon for investorer og presse i New York i første uken av desember. Precept vil videre være på turné og besøke flere Polestar Space i USA.

1046