Hongqi E-HS9 prøvekjøring / test

Hongqi E-HS9 prøvekjøring / test

Hongqi E-HS9 prøvekjøring / test. Luksus elbil, med stilig design.

Bilnyheter – Bildilla Magasin

#hongqi #bilnyhet #e-hs9 #hongqie-hs9 #elbil #ev

Da var dagen kommet for test / prøve kjøring av «den store Kineseren»

Hongqi E-HS9, kommer i 3 utstyrsgrader. Test bilen var en topp utstyrt E-HS9 Exclusive.

There will be an English video about the car!

Dette er en Kinesisk Rolls Royce klone. Ikke så rart når de hentet en tidligere Rolls Royce designer, for å utforme den råtøffe og store SUVen! I Kina finnes også en H9. H9 er en stor sedan med tilnærmet samme design! Testbilen som var en Exclusive, har alt av utstyr man forventer av en luksusbil! Den kommer som 6 seter, mens de andre utstyrsnivåene er «kun» 7 settere! Test bilen har en blanding av lyst og mørkt interiør. Det er meget pent å se på, og fungerer sikkert greit for de som er forsiktige av seg. Barn, og andre med holdninger som at det er ikke så farlig… Ja da er ikke noe sjakktrekk, med lyst interiør! Demo bilen har alt fått merker på solskjerm, etter skitne fingre. 6 seter, 4 med meget god plass og 2 mer for korte voksne eller barn. Alle 6 plassene har mulighet for egen kontroll på temperatur og luft! Det er også godt med USB kontakter for ladding, selv for de som sitter helt bakerst i bilen! Jeg er IKKE tilhenger av å slenge inn store LCD skjermer i bilene. Det er nesten så man mistenker enkelte merker, og skjule andre utfordringer, med å pakke inn så store skjermer som mulig. Denne bilen har mange skjermer, noe som skulle vært feil hos meg. Men de har klart å legge til noen fine design elementer, som får det til å se ok ut! Men selv her, ville jeg sett noe mer å vile øynene på. Noen flere detaljer og en analog klokke, hadde gjort livet mer behagelig… Luksusbiler skal da vel ha en «analog» klokke? Er jeg gammeldags eller? Men dette er så MYE bedre en mange av konkurrentenes design! Alt i alt en bil jeg ikke hadde hat noe i mor å eie! Men det er vel utelukket for de som er litt med anonyme av seg!

E-HS9 Comfort fra kr. 629 980,-

NØKKELDETALJER: 7 seter Opptil 396 km el-rekkevidde (WLTP, Combined) Firehjulstrekk84kWh batteri (76,5kWh netto), 435 HK Varme i ratt 8 høyttalere Zhilian system med to 16,2» skjermer Kollisjonsvarsel Alcantara skinnseter Blindsonevarsel Klimakontroll-panel for andre seterad Automatisk parkeringsassistent

————————————————————————————————-

E-HS9 Premium fra kr. 709 980,-

NØKKELDETALJER: 7 seter Opptil 465 km el-rekkevidde (WLTP, Combined) Firehjulstrekk 99kWh (90kWh netto) batteri, 551 HKMatrix intelligent LED frontlys Zhilian system med to 16,2» skjermer Kollisjonsvarsel Alcantara skinnseter Blindsonevarsel Automatisk parkeringsassistent 12 høyttalere «Soft close»-dørlukkersystem Ambient lighting «Boost»-kjøremodus

—————————————————————————————————–

E-HS9 Exclusive fra kr. 789 980,-

NØKKELDETALJER: 6 seter Opptil 465 km el-rekkevidde (WLTP, Combined) Firehjulstrekk 99 kWh (90kWh netto) batteri, 551 HK Premium seter i Nappa skinnMassasje i forseteneVentilerte seter (1. og 2. seterad) Kollisjonsvarsel Luftfjæring Blindsonevarsel Zhilian system med tre 16,2» skjermer Automatisk parkeringsassistent «Soft close»-dørlukkersystem Ambient lighting «Boost»-kjøremodus

1643