Test av Nye Renault Megane E-Tech

Test av Nye Renault Megane E-Tech

RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

Prøvekjøring og mine personlige meninger

Norsk versjon

Bilnyheter.no

English version coming!

Da ble det endelig tid for å prøvekjøre den helt nye Renault Megan E-teck Electric. Storebror til ZOE, og en nær slektning med Nissan LIEF! Megan er nå en bil i samme størrelse som min e-Golf og ID3. Altså en liten familie bil, med grei plass til 2 voksne og 3 barn! I mine øyne, er dette blitt en meget pen bil! Den er meget logisk satt opp innvendig også. Jeg kunne bare sette meg inn, uten å lese en instruksjonsbok. Alt virket gjennomtenkt og logisk. Fra egne plasser for mobilen og nøkkelen. Enkelt og selvforklarende kontroller for det meste av utstyret! Adaptiv Cruisekontroll er kun på den største versjonen ( som test bilen var ), og alt var helt selvforklarende, for en som har benyttet et slikt system på andre biler. Absolutt en bil man bør ta seg tid til å prøvekjøre, viss man er på jakt etter en bil i denne størrelsen! Med inntil 458 km rekkevidde ( på den dyreste versjonen ), og mulighet for både hengerfeste og takstativ! Megane E-Tech electric er utstyrt med et 60 kwh batteri og på utstyrsversjonen Evolution ER* (Extended range) er WLTP rekkevidden inntil 458 km. Lad inntil 300 km rekkevidde på kun 30 min ** 22 kW AC 130 kW DC **ved lading på en hurtigladestasjon med effekt på minimum 130 kW

1211