VW, Skoda, SEAT enkel nøkkel fix

VW, Skoda, SEAT enkel nøkkel fix

Bytte av gummiknapper på VW nøkkel / fjernbekjening! Billig, raskt og enkel fix. Nøkkelen jeg brukte først til min Golf MK7, er helt utslitt. Gumminen er sprukket, og faller av i biter. Jeg har tatt i bruk nøkkel nr 2, men det er jo fint, å kunne få den flrste nøkkelen til å se pen ut igjen også. Dette var mye billigere og enklere en jeg trodde. Jeg fant nye gummi deler på Aliexpress, for en meget billig penge. Selve bytte av gummien var ennå enklere en hva jeg ser andre har lagt ut videoer om. Kun et lite tynt skruhjern, og under 2 minutters jobb!!!


DIY / How to:

Replacement of rubber buttons on VW key / remote entry!

Cheap, quick and easy fix!

Bildilla Magasin

The key I first used for my Golf MK7 is completely worn out. The rubber is cracked and falling off in pieces. I have used key no. 2, but it is nice to be able to make the first key look nice again too. This was much cheaper and easier than I thought. I found new rubber parts on Aliexpress, for a very cheap price. Changing the rubber itself was even easier than what I see others have posted videos about. Only a small thin screwdriver, and less than 2 minutes of work!!!

«Fit for Volkswagen Golf 7 4 5 mk4 6 For Skoda Octavia superb For Seat Ibiza Leon Remote Rubber Car Key Pad 3 Buttons For VW Golf 7 4 5 Mk4 6 For Skoda Octavia For Seat Leon Ibiza Altea Key Fob»

#bildilla #vw #wvgolf #golfmk7 #vwkey #carkey #howto #howtocar #skodaoctavia #skodasuperb #seat

390