Nybil Test: 2023 Toyota BZ4X

Nybil Test: 2023 Toyota BZ4X

Nybil Test: 2023 Toyota BZ4X

Elbil / EV

Norsk versjon

Bildilla / Bilnyheter

English video version coming!!!

En enkel og rask prøve kjøring! Hva er første inntrykket mitt, første inntrykket er ofte viktig i valg av bil og andre viktige ting i livet! Da er jo design noe enkelte av oss setter høyt, men ikke alle. Er bilen praktisk til det man tenke på som bruksområde? Jeg er på jakt etter en ny familiebil. Vårt umiddelbare behov, er å kunne ha med 5 personer. 3 av de er ca 190 cm lange. Jeg er personlig veldig lang i beina, og trenger god fotpass! Ryggen min, gjør også så jeg må ha muligheten til å justere inn sete ryggen optimalt. Med dette utgangspunktet, så er de fleste biler egentlig for små innvendig! BZ4X er faktisk stor nok for det bruksområdet!

#toyotalife #bildilla #bilnyhet #toyotaev #elbil #ev #bz4x #biltest #toyotabz4x

581