Jeep WJ Prosjekt….

Jeep WJ Prosjekt….

Jeep`s billige inngangsbillett til 4X4 verden.
WJ begynner å få mange tilhengere spesielt i USA, naturlig nok 😁
Kanalen har MANGE følgere fra USA og Australia!

Jeep WJ project

2000 Jeep Grand Cherokee 3.0 Turbo Diesel 4×4

Bildilla Magasin

«The Jeep Grand Cherokee (WJ) is the second generation of the Jeep Grand Cherokee sport utility vehicle. Unveiled in Detroit, Michigan, on June 16, 1998» As a car enthusiast here in Norway, there are roads, prices and strict rules, which put sticks in the wheels to be able to enjoy supercars. But then you can use real 4x4s in return! If there’s one thing we have a lot of, it’s places with bad roads and incredibly beautiful nature to enjoy! After the pandemic, I have started to realize that I have to get better at enjoying the time you have. With a proper 4×4, you can get where you want to go…. But then come the challenges of faults and defects on old cars, or incredibly high prices for new ones here in Norway. Then it’s good to think that there are still many directly cheap used 4x4s! But then you also have to learn to fix the mistakes 😉 This Jeep has many faults, so here you can learn a lot!!!

#jeep #jeeplife #jeepgrandcherokee #grandcherokee #4×4 #bildilla #wj #jeepwj

———————————————————————————————————-

Som bil entusiast her i Norge, så er det veier, priser og strenge regler, som setter kjepper i hjulene for å kunne glede seg over superbiler. Men så kan man til gjengjeld utnytte ordentlige 4x4er!

Er det noe vi har mye av, så er det plasser med dårlige veier, og utrolige fin natur å nyte av! Etter pandemien, så har jeg startet å innse at jeg må bli flinkere til å nyte av tiden man har. Med en ordentlig 4×4, så kan man komme seg dit man ønsker seg…. Men så kommer utfordringene med feil og mangler på gamle biler, eller utrolig høye priser på nye her i Norge. Da er det godt å tenke på at det finnes ennå mange direkte billige brukte 4×4! Men da må man også lære seg å fikse feilene 😉 Denne Jeepen, har mange feil, så her kan man lære mye nytt!!!

435