1975 Toyota Carina 1,6 TA12

1975 Toyota Carina 1,6 TA12

Låve funn?

1975 Toyota Carina 1,6 TA12

Motroren har ikke vært startet på VELDIG MANGE ÅR!

Beklager for alt for dårlig lys! Vi må prøve å få liv i denne bilen igjen. Det vil kommer mye mer rundt den etter vært! Jeg fant denne bilen i 2005, og tipset eieren om den! Dette er vel 2. gang den er flyttet, etter at han startet å demontere den! La oss håpe at alt av deler er her… Nå går vi med et håp om at neste gang den eventuelt må fraktes på tilhenger, så er det at den skal til lakkering!

Jeg prøve kjørte denne i 2005! Den var i god stand da!


Barn Finds:

1975 Toyota Carina 1600 TA12

PART 1

Classic Toyotas

Bildilla Magasin

Barn finds?

1975 Toyota Carina 1.6 TA12

The engine has not been started for MANY YEARS!

Sorry for the way too bad light! We have to try to bring this car back to life. There will be much more about it after the event! I found this car in 2005 and tipped the owner about it! This is probably the 2nd time it has been moved, after he started dismantling it! Let’s hope all of the parts are here…

Now we go with the hope that the next time it has to be transported on a trailer, it will be for painting!

I test drove this in 2005! It was in good condition then!

#barnfinds #barnfind #carbarn #car #toyota #toyotalife #carina #toyotacarina #carinata12

491