Bytt pærer i clima anlegg

Bytt pærer i clima anlegg

How To / DIY:

Changing bulbs in the climate control

Toyota Camry 2001 – 06

Bildilla Magasin

I finally pulled myself together and started looking up how to change bulbs in the buttons on the air conditioning system on my Toyota Camry 2.4 People usually think too complicated. Same here too! Getting to the bulbs is MUCH easier than I had imagined! I changed one of the bulbs to a T3 LED bulb I had lying around. It was actually a bit too strong compared to the others, so maybe I should change them all, or buy an equivalent original bulb. T3 bulb

#toyotacamry #camry #climatecontrol


Endelig tok jeg meg sammen, og begynte å sjekke opp hvordan man kan bytte pærer i knappene på Klimaanlegget på min Toyota Camry 2.4 Man tenker som oftest for komplisert. Samme her også! Det å komme til pærene er jo MYE enklere en jeg hadde forestilt meg! Jeg byttet en av pærene til en T3 LED pære jeg hadde liggende. Den ble egentlig litt for sterk i forhold til de andre, så kanskje bør jeg bytte alle, eller kjøpe en tilsvarende original pærene.

521