Et skrit frem, to tilbake…

Et skrit frem, to tilbake…

One step forward, two steps back

My Toyota Land Cruiser / PRADO 120

Bildilla Magasin

Ja da må man bare innse det… Billig utstyr kan være billig av en grund.. Jeg byttet stereo i Land Cruiseren, for en stund siden. Og siden bilen bare står, så ser jeg at stereoen gir meg problemer! Jeg har kommet til et punkt at jeg må innse at jeg ikke ønsker å slite med en stereo, som tapper batteriene for strøm! Den må ut, og den originale blir satt inn igjen!


Yes, then you just have to realize it… Cheap equipment can be cheap for a reason.. I changed the stereo in the Land Cruiser a while ago. And since the car is just standing, I see that the stereo gives me problems! I have come to the point where I have to realize that I don’t want to struggle with a stereo, which drains the batteries of power! It has to come out and the original one is put back in!

Land Cruiser / PRADO 120 video play list ( 105 videos! ): https://www.youtube.com/playlist?list=PLOvmu0dPfSDHMHxGFocqVP8oaVD7C5OEF

#carstereo #landcruiser #prado120

—————————————————————————————

522