Solgt: 2008 Outlander

Solgt: 2008 Outlander

2008 Mitsubishi Outlander SUV 4×4 2.0 diesel 7 seter.

Bilen ble benyttet til øvelseskjøring for min elste gutt. Den har fungert fint. Men nå skal vi fikse ferdig Celicaen som sønnen skal bruke. Da trenger vi ikke Outlanderen strengt tatt. Jeg har alt for mange prosjekter, så jeg har egentlig ikke tid til å fikse EU feilen osv. på denne nå.

Se EU feil på bildet her:

I tillegg så mistenker jeg følgende mulige feil: **Mulig lekasje på påfyllingsrør ( lekker når tanken er over halvfull ), **Startmotor må sjimses opp riktig ( opplever noen ganger at den treffer feil ved innslag ), **en abs sensor har trolig dårlig kontakt. Virker for det meste, men har opplevd at den mister kontakt noen ganger. **Filter på servo oljen skulle trolig vært byttet ( opplever vibrering på rattutslag noen ganger. Har blitt fortalt at dette kan være filter som beynner å bli tett? ). **Masse rare koblinger til Stereoen. Virket ikke da jeg skulle sette inn stereoen som var med bilen ( jeg har ikke brukt tid på og lete videre etter feil! ).

Selges 15000,- eller høystbydende.

Ca 303.000 km

1 nøkkel!

Regrem hevdes å være byttet for ca 2 år siden. Men det er ikke med noe dokumentasjon! Da ville jeg vurdert å byttet for sikkerhetskyld!

Dette er en bil for en som kan fikse den selv!!!

Se videoer for mer info + hva som er byttet av olje og filtre!

Bilen står på Melhus, 2 mil sør for Trondheim.

Den er avregistrert! Skiltene står på, men man trenger prøveskilter for å kjøre den!

505